...
Search
Generic filters
0320 290 508

Topdrukte tijdens Banenfestival in Coloriet de Regenboog

Gisteren, 9 november, was het Coloriet Banenfestival voor de zorg in Coloriet de Regenboog in Dronten. We kunnen met elkaar terugkijken op een leuke en geslaagde avond. Ruim 60 bezoekers kwamen via de rode loper naar binnen! Mensen die graag kennis wilden maken met de zorg, die de mogelijkheden om te leren & werken wilden weten maar ook geïnteresseerden voor een specifieke vacature of werken op onze nieuwe locatie Coloriet de Kroon. Ook mochten we een aantal nieuwe vrijwilligers verwelkomen!

Onder het genot van een hapje en drankje hebben we heel veel gesprekken gevoerd en werd het skillslab, waar je een aantal werkzaamheden kon oefenen (bloeddruk meten, steunkousen aandoen, saturatie meten), enthousiast bezocht. Ook heel leuk was de livemuziek waar je samen met de bewoners van kon genieten. Er waren veel enthousiaste reacties te horen: “Ik heb echt de informatie gekregen waar ik naar zocht.”, “Wat een feestelijk onthaal!”, “Ik heb echt een fijn en goed gesprek gehad.” Kortom, iedereen heeft genoten van een heel fijn Banenfestival!

Wie niet in de gelegenheid was om naar het Banenfestival te komen kan onze vacatures altijd bekijken op www.werkenbijcoloriet.nl.

Banenfestival Coloriet de Regenboog