...
Search
Generic filters
0320 290 508

Rabo ClubSupport voor feestweek Coloriet de Regenboog!

De Stichting Vrienden van de Regenboog organiseert een week lang diverse optredens tijdens de september feestmaand in woonzorgcentrum Coloriet de Regenboog te Dronten. Om dit te kunnen financieren doet de Stichting mee aan de actie Rabo ClubSupport.

Op het Wijkplein wordt een High Tea georganiseerd met een optreden van accordeonisten en op de Bloemenweide komt een zanger of zangeres van Diva’s Dichtbij. Het is belangrijk dat leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op De Vrienden van de Regenboog, zodat deze feestmiddagen kunnen plaatsvinden.

Stemmen

De Rabobank stelt een bedrag voor diverse stichtingen en clubs ter beschikking om hun doelstellingen te kunnen realiseren. Het bedrag dat ontvangen wordt hangt af van het aantal stemmen van de Rabobank leden. Stemmen is mogelijk van 4 tot en met 26 september. Breng dan zeker een stem uit op Stichting Vrienden van de Regenboog, zodat hun werk kan worden voortgezet.

Meer activiteiten

Het thema van de jaarlijkse feestmaand van Coloriet de Regenboog is “Terug in de tijd”. Naast de activiteiten die Stichting Vrienden van de Regenboog organiseert, vinden er nog meer activiteiten plaats. Zo is er op donderdag 14 september van 9.30 – 13.00 uur een kleine markt op het Wijkplein. Hier staat onder andere een poffertjeskraam, Second Hans Rose, Cadeauwinkel Paspartoe en een kraam met cadeauartikelen vanuit de hobbyclubs van Coloriet de Regenboog.

Optreden dankzij stichting vrienden van de regenboog