...
Search
Generic filters
0320 290 508

Wat leuk dat je mee wil denken!

Het appartementencomplex De Kroon, naast het station in Dronten aan de Ottodreef, krijgt steeds meer gestalte. Coloriet krijgt in De Kroon 43 ruime woonzorgstudio’s verdeeld over 3 groepen. Voor deze 3 groepen zijn wij op zoek naar 3 originele namen die passen bij het thema van De Kroon. Heb jij een goed idee?

De 43 woonzorgstudio’s zijn verdeeld over 3 verdiepingen. Op de begane grond worden 11 studio’s gerealiseerd met één gezamenlijke huiskamer. En op zowel de eerste als tweede verdieping zijn dit 16 studio’s met twee gezamenlijke huiskamers. Ook komt er een extra multifunctionele ruimte en gemeenschappelijke belevingstuin. Naar verwachting opent Coloriet de Kroon vanaf januari 2024.

Annemieke Hilberding is manager van Coloriet De Kroon: Super leuk dat je mee wil denken met de nieuwe namen! We zoeken 3 originele namen, als eerste dachten we natuurlijk aan de 3 prinsessen, maar dat is wel heel voor de hand liggend. Daarom kunnen we je hulp goed gebruiken. De winnaar van de drie namen krijgt naast de mooie eer ook nog een rol bij de opening. En mag samen met de bestuurder van Coloriet de openingshandeling verrichten.

De drie namen kunnen tot 30 mei worden ingestuurd. Hierna wordt via Facebook een top 3 gepresenteerd waar iedereen op kan stemmen.

Geef hieronder je 3 namen door:

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?