...
Search
Generic filters
0320 290 508

Officiële opening Grand Café De Buren

Afgelopen dinsdag 26 april is Grand Café De Buren officieel geopend. Met mooie speeches, een feestelijk proostmoment en een gezellig samenzijn is de officiële opening een feit!

Na ontvangst met koffie, thee en een petit fours hield Paula Roorda, directeur Wijkzorg, een mooie speech over het ontstaan van het Grand Café. Maar ook stond ze stil bij de ontwikkel-, verbouw- en voorbereidingstijd die in de coronaperiode plaatsvond en daarom niet altijd makkelijk was. Verder werd iedereen die hard gewerkt heeft aan de realisatie van het Grand Café bedankt en werden de vrijwilligers die nu aan het werk zijn in De Buren in het zonnetje gezet. Burgemeester Gorter van Zeewolde was aanwezig en sprak ook alle aanwezigen toe. Samen met de burgemeester en alle vrijwilligers werd er een toost uitgebracht en wat is het fijn om op een feestelijk manier met elkaar de opening te vieren.

Inmiddels heeft het Grand Café al 3 maanden proef kunnen draaien en de Zeewoldenaren kunnen hun weg naar het Grand Café al goed vinden. Ook zijn er mooie gesprekken en initiatieven voor samenwerking en verbinding met diverse partijen. De bridge- en klaverjasvereniging huren De Buren voor hun wekelijkse avondje en de beweegactiviteit Fit & Fruitig loopt al goed.

Er is heel hard gewerkt om het Grand Café in te richten, de activiteiten op te zetten en een heerlijke menukaart samen te stellen. En dat is niet zonder resultaat want de afgelopen 3 maanden is er heel wat gebeurd. Zo zijn er al:

54 Twaalf Buurtjes,
108 Broodjes,
477 glazen wijn,
408 biertjes,
576 kopjes koffie,
177 cappuccino’s
en heel veel bitterkoekjes bij de koffie geserveerd.

Maar ook hebben er al heel veel leuke activiteiten plaatsgevonden:
12 x is er een bewegen Fit&Fruitig ochtend geweest.
24 middagen spelletjes gespeeld,
24 avonden gebridged,
9 middagen geklaverjast
1 filmmiddag geweest
1 bingo plaatsgevonden,
1 (paas) brunch

En 8 feestjes/vergaderingen en 5 gepland in de komende periode.

Er kan heel veel in Grand Café De Buren daar gaan we met veel plezier mee door! Kijk voor alle informatie over De Buren op de website.

Officiële opening grand café de buren