...
Search
Generic filters
0320 290 508

Nieuwe bestuurder Joost Meijs begonnen

1 mei is onze nieuwe bestuurder Joost Meijs begonnen! De afgelopen maanden is Joost al meerdere keren langs geweest bij Coloriet om onder andere kennis te maken met de directeuren. Nu Joost aan de slag is gegaan, hebben we afscheid genomen van John Kauffeld die de afgelopen maanden de taken heeft waargenomen als interim-bestuurder. We willen John hartelijk danken voor zijn inzet de afgelopen tijd.

Joost: ‘De eerste dag is omgevlogen en ik heb al veel enthousiaste en betrokken collega’s ontmoet. Ik kijk ernaar uit om in deze mooie organisatie met de kenwaarden eigen-wijs, vooruitstrevend en verbindend met jullie allen samen te werken. Hopelijk tot snel!’

De komende weken zullen de werkzaamheden van Joost voornamelijk bestaan uit het bezoeken en leren kennen van alle Coloriet locaties, kennismaken met collega’s, medezeggenschapsraden en teams. En natuurlijk zal Joost ook bijgepraat worden over wat er speelt binnen Coloriet en zal hij samen met het directieteam plannen maken voor de komende tijd.

Joost meijs x