...
Search
Generic filters
0320 290 508

Namen woongroepen voor nieuwe locatie Coloriet de Kroon bekend

Eerder dit jaar deed Coloriet een oproep aan alle inwoners van Dronten om mee te denken met 3 namen voor de nieuwe woongroepen die in Coloriet de Kroon komen. Uit de ruim 130 inzendingen werden twee keuzemogelijkheden gepresenteerd op Facebook waarna bijna unaniem werd gekozen voor de namen: De Robijn, Het Saffier en De Smaragd.

Bij de inzendingen voor de namen van De Kroon waren alle edelstenen erg favoriet en daarop kwamen vele variaties binnen. Net als de namen van leden van het Koningshuis en Koninklijke locaties. Alle Facebook volgers van ‘Coloriet in Dronten’ konden stemmen op twee mogelijkheden:

Keuze A: Het Loo – Soestdijk – Noordeinde
Keuze B: De Robijn – Het Saffier – De Smaragd

Met volle overtuiging werd gekozen voor keuze B: De Robijn – Het Saffier – De Smaragd. Uiteindelijk hebben 5 mensen deze naamcombinatie ingestuurd. Zij zullen een rol krijgen bij de opening van Coloriet de Kroon.

Coloriet de Kroon, naast het station in Dronten aan de Ottodreef, krijgt 43 ruime woonzorgstudio’s verdeeld over 3 verdiepingen voor mensen met dementie. Op de begane grond worden 11 studio’s gerealiseerd met één gezamenlijke huiskamer. En op zowel de eerste als tweede verdieping zijn dit 16 studio’s met twee gezamenlijke huiskamers. Ook komt er een extra multifunctionele ruimte en gemeenschappelijke belevingstuin. Naar verwachting opent Coloriet de Kroon vanaf januari 2024.

Inmiddels is Coloriet gestart met het werven van collega’s voor de nieuwe locatie. Er zijn helpende (2+) PG en verzorgende IG (EVV) nodig. De vacatures zijn terug te vinden op www.werkenbijcoloriet.nl.

Meer informatie over Coloriet de Kroon is te vinden op www.coloriet.nl/coloriet-de-kroon. Hier kunt u ook aangeven of u belangstelling heeft om in Coloriet de Kroon te wonen.

Artist impression coloriet de kroon | woonzorgcentrum Dronten