...
Search
Generic filters
0320 290 508

Joost Meijs nieuwe bestuurder Coloriet

Vanaf 1 mei 2023 gaat Joost Meijs aan de slag als voorzitter van de Raad van Bestuur van Coloriet. Hij vult hiermee de openstaande vacature op. Op dit moment is Joost Meijs werkzaam in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking als Lid Raad van Bestuur van de Stichting SOVAK.

Joost Meijs ziet in zijn overstap van de gehandicaptenzorg naar de ouderenzorg een mooie uitdaging. “Wat betreft de ouderenzorg bevinden we ons in een interessante ontwikkelingsfase, vertelt Joost Meijs. “Ik vind het boeiend en uitdagend om daar, vanuit mijn lange ervaring in de gehandicaptenzorg, een bijdrage aan te kunnen leveren. En kijk er naar uit om samen met alle zorgprofessionals van Coloriet hierin op te trekken voor het behoud van goede zorg en het welzijn van de ouderen in Flevoland”.

De krachtige regionale uitgangspositie en de ambitieuze innovatiedoelen die Coloriet zich heeft gesteld spreken Joost Meijs aan. “Goed om te zien dat Coloriet voor het behalen van de gestelde doelen de samenwerking op zoekt met andere maatschappelijke partners, waaronder Woonzorg Flevoland”, geeft Joost Meijs aan. “Samenwerken is natuurlijk nodig en nuttig maar het biedt naar mijn mening vooral ook nieuwe perspectieven”.

Met de uitdagingen waar de ouderenzorg nu en in de toekomst voor staat is de Raad van Commissarissen blij met de aanstelling van Joost Meijs. “We hebben er het volste vertrouwen in dat Joost Meijs met zijn ervaring en visie de juiste persoon is om Coloriet te besturen in deze tijd.

John Kauffeld die als interim-bestuurder van Coloriet het stokje in december overnam van Aukje Reinders blijft tot 1 mei 2023 aan als interim-bestuurder.

Website ervaringsverhalen & sidebar x