...
Search
Generic filters
0320 290 508

Innovatie

Omdat zorg altijd beter kan, is Coloriet continu op zoek naar oplossingen voor goede en betaalbare zorg. Wij investeren veel in innovatie. Door middel van kennisgroepen, werken wij ondermeer mee aan onderzoeken en passen wij zorgdomotica toe.

Kennisgroepen

Wij participeren in verschillende kennisgroepen, waarin professionals vanuit alle locaties deelnemen. Ons doel? Nieuwe ontwikkelingen en kennis met elkaar delen, bespreken en tot uitvoering brengen. Daarnaast behandelen wij vragen vanuit de organisatie en zijn wij in staat om actief in te springen op actualiteiten. Coloriet beschikt over de kennisgroepen: CVA, decubitus, dementie, fixatievrij, palliatieve zorg en Kennisnet.

Onderzoek

Wij vinden het belangrijk om onze specialistische kennis te verdiepen en met andere partijen te delen. Zo worden wij regelmatig gevraagd nieuwe producten te testen en gegevens beschikbaar te stellen voor onderzoek. Bovendien moedigen wij het uitvoeren van opdrachten en onderzoeken van zorgprofessionals die een (specialistische) opleiding volgen aan. Door het delen van onze ervaringen kan waardevol onderzoek worden gedaan naar de effecten van behandelingen. Aan de hand van de nieuwe inzichten kunnen wij onze zorg blijven verbeteren.

Zorgdomotica

Coloriet maakt gebruik van zorgdomotica. Dit zijn technische oplossingen in huis die zorgen voor veiligheid en gemak. Coloriet Laarhof is voorloper op het gebied van domotica. Dankzij technische snufjes hebben mensen met dementie optimale bewegingsvrijheid. Zij kunnen door het gebouw lopen zonder te dwalen. Daarnaast kunnen wij ‘s nachts dankzij bewegingsdetectie in de slaapkamers de veiligheid van onze cliënten in alle rust extra ondersteunen.

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?