...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coronavirus: huidige maatregelen

Coloriet staat voor de veiligheid en het welbevinden van kwetsbare mensen die aan onze zorg zijn toevertrouwd. Daarom nemen wij geen onnodige risico’s op onze locaties, in de wijkzorg en bij behandeling, zowel voor onze cliënten als voor onze zorgprofessionals.

Wij vinden het belangrijk te benadrukken dat Coloriet nooit uitspraken doet over medische gegevens van onze cliënten. Dat doen wij ook niet in tijden van coronacrisis in Nederland. Medische gegevens worden alleen besproken met cliënt en/of de door cliënt aangewezen familie.

Ter bescherming van onze cliënten en zorgprofessionals gelden een aantal maatregelen. Niet alleen veiligheid, maar ook het welbevinden van bewoners vinden wij belangrijk. Komt het welbevinden van bewoners in het gedrang, dan kijken we in overleg met de cliënt, familie, onze zorgprofessionals en behandelaren naar mogelijkheden voor maatwerk.

Vanaf zaterdag 13 november 2021 gelden de volgende maatregelen op alle Coloriet locaties:

  • Op alle locaties is het dragen van een mondneusmasker voor iedereen verplicht. Als je zit mag het mondneusmasker af.
  • Houd altijd 1,5 meter afstand en geef elkaar de ruimte.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst op een locatie. Was en desinfecteer daarna ook regelmatig je handen. Nies en hoest in je elleboog.

Voor de actuele bezoekregeling kunt u contact opnemen met de receptie van de desbetreffende locatie.

Betrokkenen van de woonzorglocaties informeren wij zo veel mogelijk via Familienet. Wie geen Familienet heeft ontvangt een brief of krijgt mondeling toelichting.

Cliënten van Coloriet Wijkzorg en Behandeling ontvangen informatie via hun eigen contactpersoon of behandelaar.

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?