...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet rent BedrijvenMudRun voor bewoners en cliënten

Op zaterdag 2 september vindt de allereerste BedrijvenMudRun in Lelystad plaats in het Belevenissenbos. Een initiatief van Sportbedrijf Lelystad om te inspireren, stimuleren en activeren om te bewegen. Zorgorganisatie Coloriet vindt vitaliteit belangrijk en doet daarom met een eigen team mee aan deze sportieve uitdaging. Team Coloriet zamelt ook geld in wat ten goede komt aan het welzijn van haar bewoners en cliënten.

‘We doen graag iets leuks en sportiefs met elkaar, maar ook zeker voor een ander’, vertelt Wietske Janssen, adviseur arbeid en gezondheid. ‘Daarom koppelen we vanuit Coloriet via sponsoring een goed doel aan deze BedrijvenMudRun. We hebben collega’s en vrijwilligers gevraagd met ons mee te denken over het doel. Geïnspireerd door de goede doelen die zijn ingestuurd, hebben we besloten om het sponsorgeld ten goede te laten komen aan het welzijn van onze eigen bewoners en cliënten.’

‘Het opgehaalde bedrag wordt verdeeld over de verschillende Coloriet locaties en is echt bedoeld om iets extra’s voor de bewoners en cliënten te doen. Dit kan een dagje uit zijn, maar ook de aanschaf van bijvoorbeeld een braintrainer. De locaties kiezen wat het beste past bij de bewoners en cliënten. Want uiteindelijk doen we het allemaal voor hen!’.

Sponsor Team Coloriet

Wie ook wil bijdragen aan het welzijn van de bewoners en cliënten van Coloriet kan Team Coloriet sponsoren. Dit kan heel gemakkelijk via de website van Coloriet met een QR-code of betaallink. Kijk op www.coloriet.nl/mudrun voor meer informatie en de sponsoring.

Deelnemers uit alle lagen

Het mooie aan de deelnemers van Team Coloriet is dat het collega’s zijn uit alle lagen van de zorgorganisatie. Zo doen er verpleegkundigen mee, helpenden, leerlingen, maar ook een kok, klantadviseur en manager. Een mooi evenement van verbinding waar collega’s met elkaar voor trainen waar dat kan. Coloriet wenst alle deelnemers veel succes in de voorbereiding en voor het evenement.

Ervaringsverhaal mudrun x