...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet deed vandaag mee aan JINC Baas van Morgen

Vandaag deed Coloriet mee aan JINC Baas van Morgen. Op deze dag nemen kinderen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken richting een goede start op de arbeidsmarkt, het bedrijfsleven van Nederland over.  En zo kwam het dat Ashley en Ciska vandaag de baas waren bij Coloriet en de taken van Joost Meijs (bestuurder Coloriet) overnamen.

De dag begon met een heerlijk, uitgebreid ontbijt met alle deelnemers van JINC Baas van Morgen. Daarna maakten Ashley en Ciska verder kennis met Joost en andere collega’s van Coloriet. Ze ondertekenden een aantal documenten waarvoor vandaag een handtekening nodig was en stelden Joost nog wat vragen.

Maar hoe gaat het er nou eigenlijk aan toe in de ouderenzorg? Dat konden Ashley en Ciska zelf ervaren in Coloriet de Hoven. Ze maakten kennis met de bewoners van Lelyhof en kregen een rondleiding over de woongroep. De bewoners van de groep vonden het heel leuk dat ze bezoek kregen. Daarna speelden ze een spelletje ‘Mens erger je niet met een van bewoonster die al 102 jaar is! En ze verloren dik😊. Ook hielpen ze met het klaarzetten van de lunch.

In het restaurant van De Hoven, waar bewoners tussen de middag lekker warm kunnen eten, mochten Ashley en Ciska helpen in de bediening. Borden ophalen, eten rondbrengen en een praatje maken vonden ze super leuk om te doen. En natuurlijk konden ze zelf ook lekker wat eten samen met Joost.

Als laatste stond er nog een wandeling met bewoners op het programma! Zij gingen mee in de rolstoel en konden genieten van een frisse neus en een fijn kletspraatje. Ter afsluiting gingen Ashley en Ciska nog mee naar het kantoor van Joost. Hier kregen ze een certificaat voor hun geweldige prestatie als Baas van Morgen en een goody-pakket van Coloriet.

Wat was het een fantastische dag waar iedereen van genoten heeft! Jullie zijn toppers Ashley en Ciska en wij wensen jullie heel veel succes in de toekomst.

Bekijk hieronder een filmpje hoe dag is verlopen voor Ashley en Ciska:

Website ervaringsverhalen & sidebar x