...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt verhuist naar Multi Functioneel Centrum Swifterbant

Zaterdag 6 april feestelijke opening MFC

Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt kondigt met trots de verhuizing aan naar een nieuwe locatie in het Multi Functioneel Centrum (MFC) Swifterbant. Vanaf 8 april ontvangt Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt de bezoekers op de nieuwe locatie aan De Schutsluis 13. In de week van 1 april zal de verhuizing plaatsvinden en is Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt gesloten. Op zaterdag 6 april is de feestelijke opening van het MFC. Naast Het Pluspunt komen o.a. De Meerpaal, Flevomeer Bibliotheek en verschillende plaatselijke verenigingen ook in het MFC.

Verhuizing

De laatste weken is al hard gewerkt aan het inpakken van alle spullen en werden al vele verhuisdozen gevuld. De vrijwilligers van Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt bieden extra hulp. Zij zetten zich actief in om te helpen met het inpakken van alle spullen. Dankzij de vrijwilligers kan er een soepele overgang plaatsvinden voor de bezoekers naar het nieuwe MFC.

Opening MFC op zaterdag 6 april

Het MFC in Swifterbant opent zaterdag 6 april haar deuren voor alle inwoners van Swifterbant!

Het MFC wordt 6 april om 11:00 officieel geopend met het bekendmaken van de naam. Inwoners van Swifterbant hebben massaal namen ingestuurd. Hier heeft de jury drie namen uit gekozen. De inwoners hebben uiteindelijk gestemd voor de definitieve naam. Vanaf 11:00 uur tot 15:00 uur is iedereen welkom om dit nieuwe centrum te bekijken.

Een plek van ontmoeting en verbinding

Het nieuwe MFC sluit perfect aan bij een van de ambities van Coloriet voor de komende jaren: het stimuleren van samen leven en samen zorgen in de gemeenschap. Het is een plek voor ontmoeting en verbinding waar de deuren wijd openstaan voor iedereen. De Meerpaal, FlevoMeer Bibliotheek en Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt bieden in het MFC verschillende dienstverleningen en activiteiten.

Iedereen is van harte welkom voor mooie gesprekken, gezelligheid, kennis en informatie, lenen en lezen van boeken, kranten en tijdschriften, gezamenlijke maaltijden, activiteiten, zang, muziek, dagbesteding en veel meer.

Mfc aankondiging

Opening mfc swifterbant