Vacatures

Ben jij een ondernemende vakbekwame professional en zoek je een uitdagende en inspirerende werkomgeving? Kijk dan snel verder naar wat wij jou te bieden hebben.

Medewerker personeelsadministratie (focus op inzetbaarheid), Coloriet Advies en support

Hebben de regels omtrent ziekteverzuim en de administratieve opvolging die hierbij hoort, geen geheimen voor jou?
Lees meer

Gastvrouw/heer welzijn, Coloriet Laarhof

Wil je aan de slag om onze bewoners een fijne woonomgeving te bieden? Verbind je dan met Coloriet!
Lees meer

Senior Verpleegkundige, Coloriet Wijkzorg in Zeewolde

Welke gedreven verpleegkundige houdt van een dynamische werkomgeving en komt onze cliënten ondersteunen in de thuissituatie? Wij bieden jou een uitdagende functie bij Coloriet Wijkzorg in Zeewolde!
Lees meer

Woonbegeleider (VIG) Flex, Coloriet Laarhof Lelystad

Zoek jij een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is? Wil jij samen met ons "kleur geven aan waardevol leven" aan onze bewoners op locatie Coloriet Laarhof? Dan zoeken wij jou!
Lees meer

Zorgtoppers voor de vakantie! Colorietbreed

Wil jij je deze zomer nuttig maken en ook nog lekker verdienen? Én heb je passie voor zorg en zoek je een uitdagende vakantiebaan?
Lees meer

Coach welzijn, Coloriet de Hoven Lelystad

Wil jij de belofte ‘het leven is van jou’ vormgeven op onze mooie locatie Coloriet de Hoven? Ben jij de vernieuwende enthousiaste collega die gedreven is om onze cliënten zich zo thuis mogelijk te laten voelen met activiteiten die passen bij hun wensen? Dan zoeken we jou!
Lees meer

Verzorgende of Verpleegkundige voor ons PG team in de wijk, Coloriet Wijkzorg Zeewolde

Word jij er blij van ervoor te zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen? Dan bieden wij jou deze dynamische functie!
Lees meer

Fysiotherapeut geriatrie, Advies- en Behandelcentrum Coloriet

Bezorg jij onze cliënten een glimlach? En ben jij de fysiotherapeut die op zoek is naar een ambitieuze en inspirerende organisatie?
Lees meer

Woonbegeleider (VIG), Coloriet de Hoven

Coloriet de Hoven heeft de gezelligste huiskamer van Lelystad. Dé plek waar mensen uit de buurt en onze bewoners elkaar ontmoeten. Wij bieden zorg en activiteiten volgens onze visie ‘Het leven is van jou’. Ben jij die vernieuwende en enthousiaste collega die samen kleur wil geven aan waardevol leven?
Lees meer

Verzorgende IG, Coloriet de Hoven

Wil jij de dag van onze bewoners mooier maken? En wil je een leuke, zinvolle baan waarbij jij het verschil maakt?
Lees meer

Woonbegeleider, Coloriet Laarhof

Kom jij met onze bewoners het kleinschalig wonen vormgeven vanuit de belofte ‘het leven is van jou?’ Dan bieden wij jou een werkomgeving waarin jij de regelruimte krijgt die je daar voor nodig hebt!
Lees meer

Open sollicitatie

Wil jij met ons een bijdrage leveren aan waardevolle zorg voor onze cliënten, maar staat de geschikte vacature er voor jou niet tussen? Vul dan hier het sollicitatieformulier in en geef duidelijk aan naar welke functie jouw voorkeur uitgaat!
Lees meer

Verzorgende IG / Verpleegkundige zorg en welzijn, Coloriet Wijkzorg Lelystad

Ben jij een kei in het ondersteunen van de cliënt in de thuissituatie en houd jij van een dynamische werkomgeving? Dan bieden wij jou deze uitdagende functie!
Lees meer

ZZP Specialist Ouderengeneeskunde, Advies- en Behandelcentrum Coloriet, Dronten

Ben jij de Specialist Ouderengeneeskunde die op zoek is naar een ambitieuze en inspirerende organisatie? En zie jij er een uitdaging in om samen onze visie ‘het leven is van jou’ verder vorm te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Senior verpleegkundige, Coloriet Wijkzorg Dronten

Ben jij een kei in het ondersteunen van de cliënt in de thuissituatie en houd jij van een dynamische werkomgeving? Dan bieden wij jou deze uitdagende functie bij Coloriet Wijkzorg in Dronten!
Lees meer

Senior verpleegkundige, Coloriet Wijkzorg Lelystad

Ben jij een kei in het ondersteunen van de cliënt in de thuissituatie en houd jij van een dynamische werkomgeving? Dan bieden wij jou deze uitdagende functie bij Coloriet Wijkzorg in Lelystad! Volg je de opleiding tot verpleegkundige niveau 4? Ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren!
Lees meer

Verzorgende of verpleegkundige zorg en welzijn, Coloriet Laarstaete Lelystad

Wil jij met ons een bijdrage leveren aan gespecialiseerde en waardevolle zorg voor onze cliënten? Past de combinatie van somatische en gedragsmatige vraagstukken goed bij jouw talenten? Dan zoeken wij jou als nieuwe collega!
Lees meer

Specialist Ouderengeneeskunde, Coloriet Advies- en Behandelcentrum

Ben jij Specialist Ouderengeneeskunde en kun je goed luisteren? Wil je echt verschil maken en onze visie ‘het leven is van jou’ verder vorm geven? Dan hebben we een aantrekkelijke baan voor je als :
Lees meer

Verzorgende of verpleegkundige, Coloriet Wijkzorg Dronten

Ben jij een kei in het ondersteunen van de cliënt in de thuissituatie en houd jij van een dynamische werkomgeving? Dan bieden wij jou deze uitdagende functie!
Lees meer

ANIOS/Basisarts, Coloriet Advies- en Behandelcentrum

Wil jij als arts jouw horizon verbreden en ontdekken wat de ouderenzorg jou te bieden heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Volg Werken bij Coloriet