Vacatures

Ben jij een ondernemende vakbekwame professional en zoek je een uitdagende en inspirerende werkomgeving? Kijk dan snel verder naar wat wij jou te bieden hebben.

Woonbegeleider (VIG) Flex, Coloriet Laarhof

Zoek jij een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is? Wil jij van betekenis zijn voor onze bewoners op locatie Laarhof? Dan zoeken wij jou!
Lees meer

Hoofd zorg en welzijn, Coloriet de Regenboog

Ben jij een bevlogen, humoristische professional, een sparringpartner voor collega’s en een verbinder van strategisch naar operationeel niveau? Heb je daarnaast lef en durf je een tikkeltje eigenwijs te zijn? Dan bieden wij jou deze uitdagende functie bij Coloriet de Regenboog in Dronten!
Lees meer

Interieurverzorger, Coloriet de Regenboog

Vind jij een schone omgeving ook zo belangrijk en weet je van aanpakken? Dan zoeken wij jou!
Lees meer

HBO Verpleegkundige, Coloriet Laarstaete

Wil jij met ons een bijdrage leveren aan waardevolle zorg voor onze cliënten? Heb jij passie voor de ouderenzorg en zoek je een dynamische baan? Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij jou als nieuwe collega!
Lees meer

Projectmedewerker, Coloriet Wijkzorg Dronten

Ben jij een ervaren Projectmedewerker en is klantgerichtheid voor jou een vanzelfsprekendheid? Dan hebben wij dé baan voor jou!
Lees meer

Specialist Ouderengeneeskunde, Coloriet Cluster Behandeling

Ben jij Specialist Ouderengeneeskunde en kun je goed luisteren? Wil je echt verschil maken en onze visie ‘het leven is van jou’ verder vorm geven? Dan hebben we een aantrekkelijke baan voor je als :
Lees meer

Kwaliteitsverpleegkundige, Colorietbreed

Zoek jij een werkgever die inzet op kwaliteit en ontwikkeling? Wil je als verpleegkundige jouw team coachen in continue verbeteren? Dan bieden wij jou deze uitdagende functie!
Lees meer

Leerling Maatschappelijk Verzorgende IG niveau 3, Colorietbreed

Wil jij met ons een bijdrage leveren aan waardevolle zorg voor onze cliënten? Wil jij daarvoor in ons Coloriet College een opleiding volgen waarbij je een dubbele kwalificatie krijgt? Dan zoeken wij jou als nieuwe collega!
Lees meer

Diëtist (t.v.v. zwangerschapsverlof), Coloriet Behandeling

Zoek jij een nieuwe uitdaging en houd jij van dynamiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wegens zwangerschapsvervanging zoeken wij een nieuwe collega.
Lees meer

Diëtist, Coloriet Behandeling

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste diëtist die graag werkt met volwassenen en ouderen in verschillende settingen. Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.
Lees meer

Medewerker afwaskeuken, Coloriet de Regenboog

Thuis ook een kei in afwassen? Weet je van aanpakken en zoek je een (bij)baan? Dan zoeken wij jou!
Lees meer

Oriëntatie baan, Colorietbreed

Ben jij benieuwd of werken in de zorg iets voor jou is? Wil jij dit, in een betaalde baan, ontdekken? En daarna doorstromen in een BBL opleiding met baangarantie? Coloriet biedt een
Lees meer

Hoofd zorg en welzijn, Coloriet Wijkzorg Lelystad

Bevlogen en gedreven leidinggevende die meebouwt aan de verdere ontwikkeling van Coloriet in de gemeente Lelystad!
Lees meer

Woonbegeleider (VIG), Coloriet de Regeboog afdeling Bellefleur

Wil jij de belofte ‘het leven is van jou’ vormgeven op onze mooie locatie De Regenboog? Dan zoeken wij jou!
Lees meer

Verzorgende IG / Verpleegkundige zorg en welzijn, Wijkzorg Lelystad

Ben jij een kei in het ondersteunen van de cliënt in de thuissituatie en houd jij van een dynamische werkomgeving? Dan bieden wij jou deze uitdagende functie!
Lees meer

Verzorgende zorg en welzijn, Coloriet Wijkzorg Lelystad

Ben jij de flexibel wijkgerichte zorgprofessional die wij zoeken? En houd jij van afwisseling en uitdaging? Solliciteer dan direct! Wij zoeken meerdere enthousiaste collega’s! Zorgtoppers in de wijk gezocht!
Lees meer

Senior verpleegkundige, Coloriet Wijkzorg Lelystad

Ben jij een kei in het ondersteunen van de cliënt in de thuissituatie en houd jij van een dynamische werkomgeving? Dan bieden wij jou deze uitdagende functie bij Coloriet Wijkzorg in Lelystad! Volg je de opleiding tot verpleegkundige niveau 4? Ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren!
Lees meer

Verzorgende IG, Coloriet Wijkzorg Lelystad

Ben jij een kei in het ondersteunen van de cliënt in de thuissituatie en houd jij van een dynamische werkomgeving? Dan bieden wij jou deze uitdagende functie bij Coloriet Wijkzorg in Lelystad! Volg je de opleiding tot verzorgende IG, ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren!
Lees meer

Open sollicitatie

Wil jij met ons een bijdrage leveren aan waardevolle zorg voor onze cliënten, maar staat de geschikte vacature er voor jou niet tussen? Vul dan hier het sollicitatieformulier in en geef duidelijk aan naar welke functie jouw voorkeur uitgaat!
Lees meer

Verzorgende of verpleegkundige zorg en welzijn, Coloriet Laarstaete

Wil jij met ons een bijdrage leveren aan gespecialiseerde en waardevolle zorg voor onze cliënten? Past de combinatie van somatische en gedragsmatige vraagstukken goed bij jouw talenten? Dan zoeken wij jou als nieuwe collega!
Lees meer

ZZP Specialist Ouderengeneeskunde, Coloriet Cluster Behandeling

Ben jij de Specialist Ouderengeneeskunde die op zoek is naar een ambitieuze en inspirerende organisatie? En zie jij er een uitdaging in om samen onze visie ‘het leven is van jou’ verder vorm te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Verzorgende of verpleegkundige zorg en welzijn Flex, Coloriet Laarstaete

Wil jij als flexmedewerker met ons een bijdrage leveren aan waardevolle zorg voor onze cliënten? Werk jij met passie in de zorg en geef jij onze afdeling kleur? Dan zoeken wij jou als nieuwe collega!
Lees meer

Senior verpleegkundige, Coloriet Wijkzorg Dronten

Ben jij een kei in het ondersteunen van de cliënt in de thuissituatie en houd jij van een dynamische werkomgeving? Dan bieden wij jou deze uitdagende functie bij Coloriet Wijkzorg in Dronten!
Lees meer

Woonbegeleider (Verzorgende IG), Coloriet Laarhof

Zoek jij een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is? Wil jij van betekenis zijn voor onze bewoners op locatie Laarhof? Dan zoeken wij jou!
Lees meer

Senior verpleegkundige, Coloriet Wijkzorg Zeewolde

Ben jij een kei in het ondersteunen van de cliënt in de thuissituatie en houd jij van een dynamische werkomgeving? Dan bieden wij jou deze uitdagende functie bij Coloriet Wijkzorg in Zeewolde! Volg je de opleiding tot verpleegkundige niveau 4 ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren!
Lees meer

Verpleegkundige, Coloriet De Sfinx

Voor onze prachtige nieuwe locatie, waar de nieuwste inzichten en technieken zijn toegepast op het gebied van dementiezorg bieden wij jou deze uitdagende functie bij Coloriet De Sfinx in Zeewolde! Volg je de opleiding tot verpleegkundige niveau 4 ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren!
Lees meer

Verzorgende IG, Coloriet De Sfinx

Voor onze prachtige nieuwe locatie, waar de nieuwste inzichten en technieken zijn toegepast op het gebied van dementiezorg bieden wij jou deze uitdagende functie bij Coloriet De Sfinx in Zeewolde!
Lees meer

Verzorgende IG, Coloriet Wijkzorg Zeewolde

Ben jij een kei in het ondersteunen van de cliënt in de thuissituatie en houd jij van een dynamische werkomgeving? Dan bieden wij jou deze uitdagende functie bij Coloriet Wijkzorg in Zeewolde!
Lees meer

Verzorgende of verpleegkundige, Coloriet Wijkzorg Dronten

Ben jij een kei in het ondersteunen van de cliënt in de thuissituatie en houd jij van een dynamische werkomgeving? Dan bieden wij jou deze uitdagende functie!
Lees meer

Volg Werken bij Coloriet
Hier moet nog een opmaak voor komen.