...
Search
Generic filters
0320 290 508
Zorg van A tot Z
Zorg van A tot Z

De zorgdiensten van Coloriet op een rij!

Coloriet is dé specialist voor de ondersteuning van het hele zorgpad van ouderen in Lelystad, Zeewolde, Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.  Wij bieden zorg thuis, (tijdelijke) zorg in kleinschalige woongroepen maar hebben ook een breed aanbod voor behandeling, revalidatie, dagopvang en dagactiviteiten. Wij ondersteunen mensen zodat zij hun leven kunnen leiden zoals ze dat graag willen. We gaan op zoek naar de beste oplossingen voor de juiste zorg die past bij de wensen en behoeften.

Wij begeleiden ouderen graag tijdens hun hele zorgpad

Vitaal thuis

Om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen
Gaat het thuis wonen nog prima maar kunt u op sommige vlakken wel wat ondersteuning gebruiken? We kijken graag met u mee in handige oplossingen!

Thuis met zorg

Lukt het zelfstandig wonen niet vanwege gezondheidsproblemen of door de gevolgen van het ouder worden? Of het nu gaat om hulp bij persoonlijke verzorging, uw ogen dagelijks druppelen of een wond verzorgen na een operatie. Onze wijkzorg medewerkers helpen u graag.

Even bij ons

Bij tijdelijke zorg, tijdelijk verblijf of revalidatie
Gaat het thuis even niet goed, moet u herstellen van een ziekte of operatie en heeft u even wat extra hulp nodig? Onze behandel- en revalidatie afdeling staat graag voor u klaar!

Wonen bij ons

Als zelfstandig wonen niet meer gaat
In een van onze 5 locaties in Lelystad, Dronten of Zeewolde kunt u veilig en vertrouwd wonen. Wij laten u graag snel thuis voelen!
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?