...

Welke activiteiten zijn er bij De Buren?

Bij Grand Café De Buren ben je van harte welkom om deel te nemen aan verschillende activiteiten. We blijven ons activiteitenprogramma aanvullen aan de behoefte die er is. Mis je een activiteit? Laat het ons weten! Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten.

 

Activiteiten bij De Buren

Maandagenda

Bekijk hier onze maandagenda voor april 2024 >>

Ook tijdens de activiteiten is Grand Café De Buren geopend voor gewoon een kopje koffie, een praatje en gezelligheid. En natuurlijk op woensdag, donderdag en vrijdag ook een heerlijke lunch van 12.00 – 14.00 uur.

Maandag

Klaverjassen | 13.30 – 16.30 uur
Kom gezellig een kaartje leggen bij De Buren! Hier zijn geen kosten aan verbonden. Consumpties zijn wel voor eigen rekening.

Woensdag

Krantje lezen | Vanaf 9.30 uur
De koffie staat klaar. Samen kun je gezellig de dag opstarten, het nieuws van de dag doornemen of een krantje lezen.

Bewegen bij De Buren | 9.45 – 10.30 uur
Bewegen is belangrijk voor lichaam en geest, samen ook heel gezellig. Uiteraard met passende muziek. Ballen, elastieken, hoepels en andere attributen zorgen voor afwisseling. Een professional zorgt dat het bewegen ook op een verantwoorde wijze plaatsvindt. We sluiten deze activiteit af met een fruitige smoothie. Voor deze activiteit kun je per keer betalen of een strippenkaart kopen:

  • Losse les 7,50
  • Strippenkaart 5 stuks 35,00
  • Strippenkaart 10 stuks 65,00

Bovenstaande prijzen zijn inclusief smoothie.
(De eerste les betreft een proefles, er worden geen kosten in rekening gebracht)

Oud Hollandsche spelletjes | 14.00 – 16.00 uur
Ken je het nog: Scrabble, Rummikub, Triominos, schaken, dammen of sjoelen, mens-erger-je-niet. Wie is er niet groot mee geworden? Gezelligheid met elkaar in het Grand Café. Kom je ook? Indien er veel belangstelling is, kijken we naar meer gezamenlijke momenten om met elkaar een spel te spelen. Dit is een open (gratis) activiteit waar een ieder, jong én oud, aan deel kan nemen.

Spinsels Enzo | 14.00 – 16.00 uur
Breien, haken, borduren, macrameeën of misschien wel punniken. Vind je het ook zo leuk om samen de leukste creatiefs te haken of te breien? Heb je nog inspiratie nodig voor een nieuwe uitdaging? Ook kunnen er creaties aan een bepaald thema zijn verbonden. Wat dacht je van winter, voorjaar of misschien een mooi hart? Of zit er nog een steekje los en weet je niet hoe dat op te lossen is? Sluit dan gezellig aan bij Spinsels enzo. Toegang is gratis, wel zijn de consumpties voor eigen rekening.

Donderdag

Krantje lezen | Vanaf 9.30 uur
De koffie staat klaar. Samen kun je gezellig de dag opstarten, het nieuws van de dag doornemen of een krantje lezen.

Koffie(B)uurtje | 10.00 – 11.00 uur
De koffie en thee staat klaar op de stamtafel. Geniet samen van een kopje koffie of thee en ontmoet je met buurtgenoten. Ook kun je in gesprek gaan met de wijkagent. Hij is regelmatig aanwezig bij het koffie(B)uurtje.

Linedancen | 14.00 – 16.00 uur
Zin om je dansschoenen aan te trekken en de magie van linedancen te ontdekken? Linedancen is niet alleen een geweldige manier om fit te blijven, maar het is ook ontzettend leuk en sociaal! Of je nu een doorgewinterde danser bent of nog nooit een stap hebt gezet op de dansvloer, iedereen is welkom om mee te doen!

Vrijdag

Krantje lezen | Vanaf 9.30 uur
De koffie staat klaar. Samen kun je gezellig de dag opstarten, het nieuws van de dag doornemen of een krantje lezen.

Vrij dansen | 14.00 – 16.00 uur
Vanaf 5 januari 2024 gaan we elke eerste vrijdag van de maand vrij dansen, van disco tot quickstep! Samen maken we er een gezellige middag van. De kosten voor deelname zijn 3,50 per keer. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Crea Enzo | 14.00 – 15.30 uur
Elke vrijdag een creatieve mini workshop! Vooraf aanmelden via: info@deburenzeewolde.nl. Deelname is 7,50 excl consumpties.

 

Algemene voorwaarden activiteiten Grand Café De Buren Zeewolde

Openingstijden

Maandag 13.00 – 16.30 uur (geen lunch op maandag)
Woensdag 9.30 – 16.30 uur
Donderdag 9.30 – 16.30 uur
Vrijdag 9.30 – 16.30 uur

Op woensdag, donderdag en vrijdag staat vanaf 9.30 de koffie klaar.
Tussen 12.00 en 14.00 kun je heerlijk lunchen.

Meedoen aan een activiteit in Grand Café De Buren?

Img wa
Xr:d:dafxik qs : ,j: ,t:
Xr:d:daf pxczo k: ,j: ,t:
Maandactie april