Webshop zorgartikelen en hulpmiddelen

Heeft u zorgartikelen nodig en ontvangt u die graag eenvoudig bij u thuis? Wilt u graag zo lang en prettig mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving? Dan bent u misschien wel op zoek naar hulpmiddelen die u ondersteunen bij uw dagelijkse activiteiten thuis. Via de webshop van UwZorgexpert heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen en overige zorgartikelen.

De webshop biedt onder andere uitkomst voor wanneer u bijvoorbeeld bandages en braces nodig heeft om beter te kunnen bewegen. Maar u kunt hier bijvoorbeeld ook een bloeddrukmeter bestellen, indien u graag uw eigen gezondheid in de gaten houdt. Zoekt u apparatuur voor extra luchtbevochtiging voor bij u in huis om zo beter te kunnen ademen? Hiervoor zijn ook hulpmiddelen in het assortiment te vinden.

Ook kunt u via de webshop hulpmiddelen bestellen die u ondersteuning bieden in het veilig en eenvoudig manoeuvreren in uw eigen badkamer of keuken. Staat u op het punt een rollator aan te schaffen? En is een drempelhulp wel zo makkelijk? Ook deze kunt u bestellen via UwZorgexpert. Daarnaast vindt u in de webshop ook materialen voor wondverzorging en incontinentieartikelen.

Bestel uw hulpmiddelen en zorgartikelen snel en eenvoudig via de webshop

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle hulpmiddelen en zorgartikelen die te verkrijgen zijn via UwZorgexpert? Kijkt u dan gerust eens rond in de webshop voor het bestellen van hulpmiddelen en zorgartikelen bij u thuis.

Samenwerking UwZorgexpert en Coloriet

Coloriet is een samenwerking aangegaan met Uw Zorgexpert omdat wij met andere ogen naar de zorg kijken. Door vooruit te gaan en te vernieuwen. Door te stimuleren om alles uit het leven te halen. Zodat u het zelf kunt, zoveel als mogelijk. Heeft u hier ondersteuning bij nodig in de vorm van hulpmiddelen of zorgartikelen? Dan kunt u deze via de webshop van UwZorgexpert eenvoudig bestellen en krijgt u uw artikelen snel bij u thuis geleverd. Wilt u gedegen advies? Hiervoor komt onze ergotherapeut graag bij u thuis om te beoordelen of u hulpmiddelen nodig heeft. De ergotherapeut kan u ook adviseren over eventuele aanpassingen aan uw woning, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

De gedachte achter - en het gemak - van UwZorgexpert

Via de webshop van UwZorgexpert zijn duizenden verschillende (medische) hulpmiddelen te bestellen. UwZorgexpert is voortgekomen uit een behoefte vanuit de eigen grootouders van de oprichter van Uw Zorgexpert. Laura Diel (Oprichter UwZorgexpert): “Iedereen gunt de mensen die dicht bij hem of haar staan een waardig leven waarin ze zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen wonen zonder dat zij tegen beperkingen in hulp aan lopen.”

Ga direct naar de webshop van UwZorgexpert.

Vragen

Is er een wachtlijst voor wijkverpleging?

Nee er is geen wachtlijst, zodra u een hulpvraag maakt de  wijkverpleegkundige met u een zorgplan en start de nodige thuiszorg op.

Zijn hier kosten aan verbonden?

De zorg word vergoed vanuit uw zorgverzekeraar, er is geen sprake van een eigen bijdrage.