Personenalarmering

Zelfstandig wonen, dat wil iedereen, zo lang mogelijk! Maar wat als de omstandigheden veranderen? Kunt u diegene die u nodig heeft dag en nacht bereiken? Personenalarmering van Coloriet biedt zekerheid. Het geeft u een veilig gevoel voor als u valt of op een andere manier plotseling hulp nodig heeft. Met één druk op de knop schakelt u onze deskundige hulp snel in.

Professionele alarmopvolging 

Voor de alarmopvolging zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Om in uw woning te kunnen komen, maken wij gebruik van een Clavisio sleutelkluis. Bij aanleunwoningen rond Coloriet locaties gebruiken we een zorgslot. Zo kunnen wij veiligheid garanderen. 

> Gelijk personenalarmering aanvragen doet u hier 
(Let op: het kan zijn dat u gevraagd wordt het programma Google Chrome te downloaden. U kunt dit gerust doen. Klik hiervoor de blauwe knoppen aan.)
> Lees meer over personenalarmering
> Of download de folder

Samenwerking Acute Verpleegkundige Nachtzorg Flevoland  

De organisaties Allerzorg, Coloriet en Icare in midden Flevoland gaan samen de acute verpleegkundige nachtzorg bij mensen thuis uitvoeren. Vanaf 21 januari 2021 starten zij met het regioteam. Het regionale nachtzorgteam kan tussen 23.00 uur en 07.00 uur worden ingezet bij tijdelijke, acute zorg die niet kan wachten tot de volgende dag. Voor de personenalarmering blijft de alarmknop werken. De nachtzorg verpleegkundige krijgt dan eenmalig toegang tot uw zorgdossier. Daardoor kunt u adequaat worden geholpen en het team waarvan u overdag zorg ontvangt, wordt op de hoogte gebracht van de spoedzorg in de nacht.