Servicediensten thuis

Wij bieden verschillende diensten aan die ervoor zorgen dat u langer op een prettige manier thuis kunt blijven wonen.

Servicediensten bij u thuis

Vaak is eten koken (en kopen) belastend en iedere dag alleen eten is niet altijd gezellig. Daarom bent u van harte welkom in één van onze restaurants. Ook kunt u een maaltijd afhalen of thuis laten bezorgen door de maaltijdservice Tafeltje Dekje (alleen in Dronten).

U kunt ook gebruikmaken van personenalarmering, huishoudelijke hulp (nog niet beschikbaar in Lelystad) en wij kunnen kijken of onze vrijwilligers u kunnen ondersteunen met hulpvragen die u het leven net wat makkelijker maken.

Behandeldiensten bij u thuis

Wilt u gebruikmaken van één van onze behandeldiensten? Onze behandelaren bieden u ondersteuning bij algemene klachten door veroudering van het lichaam. Met behulp van bijvoorbeeld het gebruik van hulpmiddelen kan uw mobiliteit vergroten. De fysiotherapeuten van Coloriet hebben veel kennis over de verschillende hulpmiddelen zoals een rollator, 4-poot of een brace. Zij kunnen u adviseren en u leren hier op een goede manier gebruik van te maken. Indien u thuis problemen ondervindt bij de zelfverzorging, het huishouden of bij de vrijetijdsbesteding dan kunnen onze ergotherapeuten samen met u kijken naar (nieuwe) mogelijkheden voor het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten,

Ook bieden wij bewegingstherapie voor het verbeteren en behouden van uw algemene conditie. Een goede conditie is belangrijk om uw bewegingsvrijheid te houden. Zelfs een kleine verbetering van de conditie betekent al een grote toename in uw zelfredzaamheid. U kunt u in groepsverband bewegingslessen volgen van een bewegingstherapeut.

Welkom in onze woonzorgcentra

U bent altijd van harte welkom in één van onze woonzorgcentra, ook gewoon voor een kop koffie of een praatje. Coloriet de Hoven in Lelystad en Coloriet de Regenboog in Dronten beschikken over een smaakvol ingericht restaurant, een winkel,  kapsalon en pedicure. Daarnaast kunt u meedoen aan een groot aantal activiteiten en is het mogelijk om zelf activiteiten te organiseren. Een vriendelijke en persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u zich bij ons thuis voelt.