Zotel voor tijdelijke zorg

Heeft u in het ziekenhuis gelegen en kan of wilt u nog niet direct naar huis? Heeft u tijdelijk meer zorg nodig omdat u ziek bent of is uw eigen huis minder geschikt om aan te sterken? Bent u thuis grotendeels afhankelijk van uw mantelzorger en gaat hij of zij op vakantie of dreigt de mantelzorger overbelast te raken? Dan is het fijn te weten dat u terecht kunt in de zotelkamer.

In uw zotelkamer heeft u uw eigen ruimte met een ruime badkamer met douche en toilet. De kamer is ingericht met een hoog/laag bed, een gezellig zitje, handige kastruimte en een tv. U kunt 24 uur per dag een beroep doen op de service van het zotel.

Onze gepassioneerde zorgverleners werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar oplossingen, om u de beste zorg, verpleging of behandeling te geven.

Veel gestelde vragen

Dekt mijn aanvullende verzekering alle kosten voor verblijf in het zotel?

Dit is afhankelijk van uw eigen aanvullingen/polisvoorwaarden. Er is meestal sprake van een bepaalde vergoeding per dag voor de duur van een bepaalde periode. Daar waar uw zorgverzekeraar niet in vergoed, betaald u zelf bij.

Kan ik altijd terecht in het zotel?

Om in het zotel te kunnen verblijven is toestemming nodig van uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van de periode waarin u wilt verblijven, kijkt de klantadviseur of het zotel ook beschikbaar is. Gebruik van het zotel is dus altijd gepland!