Kleinschalig (groeps-) wonen voor mensen met dementie

Kunt u niet meer thuis blijven wonen vanwege geheugenverlies? Dan kunt u terecht op één van de kleinschalige groepswoningen van Coloriet. De groepswoningen zijn huiselijk en we hopen dan ook dat u zich hier zich snel thuis voelt.

U deelt een sfeervolle huiskamer met maximaal zeven andere bewoners. Hier doet u samen met uw medebewoners, medewerkers en vrijwilligers het huishouden. U kunt bijvoorbeeld helpen met koken, de afwasmachine uitruimen en het gezellig maken van de huiskamer. Uw familie is van harte welkom om een bijdrage te leveren.

U kunt zichzelf terugtrekken in uw eigen zit-slaapkamer. Deze kamer kunt u met uw eigen spullen inrichten. Buiten de woning is ruimte om te wandelen en u kunt als u dat wil gebruik maken van een gezamenlijk balkon of een gezamenlijke tuin. U heeft dankzij onze moderne veiligheidsvoorzieningen optimale bewegingsvrijheid binnen een veilige omgeving.

Onze zorgmedewerkers zijn er voor u. Zij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat uw nieuwe woonomgeving uw thuis wordt. Samen met u en uw familie gaan wij op zoek naar kleurrijke oplossingen die uw leven waardevol blijven maken. Als u dat nodig heeft bieden wij u daarnaast specialistische zorg en behandelingen op maat.