Kleinschalig wonen met zorg bij chronische ziekte

Als thuis blijven wonen door een chronische ziekte of lichamelijke handicap niet meer mogelijk is, kunt u op één van de locaties van Coloriet komen wonen. Wij zorgen ervoor dat u kunt leven en wonen zoals u dat wilt, met specialistische zorg en behandelingen op maat en op het moment dat het nodig is.

De zorg die u van ons krijgt, stemmen wij af op uw wensen en behoeften. Wij nemen de tijd u goed te leren kennen, zodat wij u de zorg kunnen bieden waarbij u zich goed bij voelt en waar u gelukkig van wordt. U houdt zelf de regie in handen.

In uw eenpersoonsappartement vindt u een hoog-laag bed, een linnenkast en er hangen gordijnen. Er is wifi en u kunt gebruik maken van de tv en radio-aansluiting. U bepaalt zelf de sfeer van uw nieuwe thuis met de spullen die u meebrengt.

Als u het prettig vindt, kunt u samen met andere bewoners gebruik maken van de gezamenlijke huiskamer. Daarnaast zijn er voorzieningen beschikbaar, zoals de kapper, een winkeltje en verschillende servicediensten.

De specialist ouderengeneeskunde is degene die eindverantwoordelijk is voor uw medische zorg en behandelingen. Deze arts kan u, als u dat wilt of wanneer dit nodig is, doorverwijzen naar een van onze behandelaren.