Dagopvang voor mensen met geheugenproblematiek

Een kopje koffie drinken in een gezellige omgeving, een (geheugen)spelletje doen, zingen of samen koekjes bakken. In de dagopvang voor mensen met geheugenproblematiek kunt u doen waar u behoefte aan heeft. Onze dagopvang biedt u gezelligheid, structuur en regelmaat.

Dagopvang is een uitkomst als u ondanks uw geheugenverlies thuis wilt blijven wonen, meer onder de mensen wilt zijn of wanneer u uw partner wil ontlasten, zodat hij of zij een aantal dingen in huis kan doen. Ook kunt u gebruik maken van onze activiteiten terwijl u wacht op een plekje in een woonzorgcentrum.

Als u gebruik maakt van de dagopvang komt u één of meer dagdelen per week naar onze locatie. Wat u bij ons wilt doen en hoeveel dagen in de week, dat is helemaal aan u. In de dagopvang ontmoet u mensen van uw eigen leeftijd. De meesten van hen hebben, net als u, problemen met het onthouden van informatie.

Wij doen er alles aan om u een prettige dag te bezorgen. Dit doen wij door activiteiten aan te bieden, passend bij uw wensen en behoeften.

Locaties
Dagopvang voor mensen met geheugenproblematiek

Veel gestelde vragen

Kan ik zomaar terecht op de dagactiviteiten?

In principe heeft u hiervoor een indicatie gekregen gesteld door het WMO. Deze indicatie geeft aan hoeveel dagdelen u gebruik kunt maken van de dagactiviteiten.

Mocht u geen indicatie/ hebben krijgen, is het mogelijk om op eigen kosten deel te nemen aan de dagactiviteiten.

Als ik een hele dag aanwezig ben, hoe gaat dat met het eten?

In principe kunt u een broodmaaltijd gebruiken tijdens deze dag. Of u kunt een warme maaltijd tegen kosten bestellen.

Wat zijn de tijden waarop ik terecht kan?

In principe kunt u een broodmaaltijd gebruiken tijdens deze dag. Of u kunt een warme maaltijd tegen kosten bestellen.

Ik ben gewend om na de broodmaaltijd in de middag te rusten, kan ik dat ook op de dagactiviteiten?

 

Er zijn luxe relax stoelen aanwezig waarop u na de broodmaaltijd kunt rusten, in deze rustperiode zullen er geen activiteiten zijn.