We doen het samen

Goede, veilige en betrokken zorg leveren we samen. Daarom schrijft bestuurder Aukje Reinders deze column samen met een collega. Deze maand doet zij dit met Bert Apperlo, locatiedirecteur van Coloriet Laarhof en Coloriet Laarstaete.

 

‘Het zorgappartement van Coloriet de Sfinx komt precies op het juiste moment’

"Wij kunnen ons geluk niet op!" Jaap (74) en Greet (71) ter Beek uit Creil verhuizen dit najaar naar een splinternieuw zorgappartement van Coloriet de Sfinx in Zeewolde. Lees in dit artikel alles over het interview met Jaap en Greet en kom meer te weten over de bouw van de nieuwe zorgappartementen van Coloriet de Sfinx.

 

Coloriet draagt bij aan langer thuis blijven wonen in Swifterbant en Biddinghuizen

De wijkverpleegkundigen, samen met de wijkzorgteams, van Coloriet ondersteunen cliënten bij het zo lang, veilig en prettig mogelijk thuis blijven wonen. Coloriet, met vestiging Coloriet de Regenboog in Dronten, is sinds kort gestart met het aanbieden van ondersteuning thuis bij cliënten in Swifterbant en Biddinghuizen.

 

Informatieboekje over onze diensten voor thuiswonende klanten

Voor thuiswonende klanten heeft Coloriet veel ondersteunende- en zorgdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan personenalarmering, wijkverpleging, hulp in het huishouden, maar ook aan logopedie of fysiotherapie. Om onze verwijzers, zoals huisartsen, goed te informeren over de ondersteunende- en zorgdiensten die we bieden voor de thuiswonende klanten, hebben we een informatieboekje ontwikkeld.

 

Informatie behandeldisciplines Coloriet

Onze website www.coloriet.nl is uitgebreid met meer informatie over de behandeldisciplines van het Advies- en Behandelcentrum Coloriet (ABC). Dankzij de toegevoegde informatie kan er online nóg meer over onze zorgdiensten gevonden worden. 

 
januari 2016
Wilt u nog beter op hoogte blijven volg ons dan ook op Social Media:
   

U ontvangt deze nieuwsbrief van redactie@coloriet.nl omdat wij u kennen,
met u samenwerken of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

  Reageren  |  Afmelden