Het leven is van jou

Coloriet biedt wijkzorg in de gemeente Lelystad, Dronten en Zeewolde. Onze visie? Het leven is van jou. Houd zelf je regie en sta in je kracht! Goede, veilige en betrokken zorg leveren we samen. Daarom schrijft bestuurder Aukje Reinders deze column samen met een collega. Deze maand doet zij dit met Hessiëlle van Dam, Directeur Wijkzorg.

 

Als je nieuw bent dan moet je ‘je laten kennen'

Sinds 1 maart 2016 is Roel Faas, Locatiedirecteur van Coloriet de Regenboog in Dronten, óók Locatiedirecteur van Coloriet de Hoven in Lelystad. Tijdens een interview in zijn kantoor in Coloriet de Hoven vertelt Roel Faas over zijn ervaringen en bevindingen in zijn nieuwe functie.

 

Preventief en repressief omgaan met de veiligheid van onze cliënten

De veiligheid van onze cliënten, bezoekers en medewerkers staat hoog in het vaandel. Johan Alkema (Hoofd Dienstverlening bij Coloriet de Regenboog) en Rein van den Berg (Specialist brandpreventie bij Regionale Brandweer Flevoland) over brandpreventie, brandveiligheid en de samenwerking tussen de brandweer en Coloriet.

 

Een aangezichtsverlamming wat nu? Mime-therapie!

Marjan Nijenhuis is naast neurologopedist bij Coloriet ook geregistreerd mime-therapeut. Zij heeft zich in mimetherapie gespecialiseerd omdat het een passende aanvulling is voor de behandeling van neurologische cliënten

 

Feestelijke opening vernieuwd Coloriet Laarhof

Op donderdag 26 mei was de feestelijke opening van het vernieuwde Coloriet Laarhof. Het woonzorgcentrum is geheel gerenoveerd en heeft nu 16 kleinschalige groepswoningen met 7 bewoners. De openingshandeling werd uitgevoerd door de 97-jarige mevrouw M.J. Minnes (één van de oudste bewoners van Coloriet Laarhof) en bestuurder Aukje Reinders.

 

'Als ik in De Sfinx woon heb ik alle voorzieningen bij de hand'

De Sfinx breidt uit met 28 huurappartementen bestemd voor 55-plussers en 16 zorgappartementen bestemd voor mensen met dementie. De zorg in die appartementen wordt geleverd door Coloriet. De Sfinx bestaat op dit moment al uit 13 koopappartementen, 29 huurappartementen en 8 zorgappartementen.

 
juni 2016
Wilt u nog beter op hoogte blijven volg ons dan ook op Social Media:
   

U ontvangt deze nieuwsbrief van redactie@coloriet.nl omdat wij u kennen,
met u samenwerken of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

  Reageren  |  Afmelden