Coloriet de Regenboog in tropische sferen

Het is weer een maand lang feest in Coloriet de Regenboog in Dronten. Dit jaar is het woonzorgcentrum in tropische sferen met gethematiseerde activiteiten en aankleding. Compleet met palmbomen, papegaaien en tropische vruchten. Stichting Vrienden van De Regenboog trakteert op ijs en live muziek.
 
Vanwege de revitalisatie van de Oost West vleugel, is het programma dit jaar wat minder uitgebreid, maar nog steeds feestelijk. In de eerste week is de hobbyclub gestart met slingers maken en hebben bewoners een rock ’n roll filmmiddag gehad met “Elvis op Hawaii”. Smartlappenkoor ’n Lach en een Traan heeft de feestmaand zingend met de bewoners geopend.
 
Traktatie van Vrienden van 
Om in zonnige stemming te blijven ondanks de regen, heeft Stichting Vrienden van De Regenboog vrijdag een ijscokar geregeld met live muziek van Chris en DJ Banis. Niet alleen de bezoekers op de pleinen krijgen ijs. De kar gaat ook langs de huiskamers en de appartementen van bewoners die minder mobiel zijn. 
 
Feestelijk programma
In de komende weken staat onder meer een middagoptreden van Gezelschap Muziek uit Lelystad, een avondoptreden van het koor Weet Je Nog, plantjesbingo geschonken door Inner-Wheel Dronten en vrijwilligersbuffet op het programma. Woensdag 24 september is de thema-avond Tropical Paradise. 

Ter herinnering aan opening  
Het jaarlijkse septemberfeest is ter herinnering aan de opening van het woonzorgcentrum op 23 september 1988 door wijlen Hare Koninklijke Hoogheid prinses Juliana. Aangezien een feestweek te druk is voor de bewoners, biedt team Welzijn in samenwerking met vrijwilligers en stichting Vrienden van De Regenboog sinds 2015 alle extra feestelijke activiteiten verspreid over een maand aan. Op www.facebook.com/colorietindronten zijn de activiteiten te volgen.