Icare schenkt duofiets aan Coloriet de Sfinx

Coloriet de Sfinx in Zeewolde heeft een duofiets in gebruik genomen. Zij ontving de fiets tegen betaling van het symbolische bedrag van 1 euro van stichting Icare. Cliënten van Icare hebben vijf jaar lang plezier gehad van de duofiets, die door Icare met sponsorgelden bij elkaar is gespaard.  

(Bron: Zeewolde Actueel)

Wijkverpleegkundige/casemanager dementie bij Coloriet de Sfinx, Janneke Westerink, is blij met de schenking van Icare. “We zien nu al dat er veel gebruik van wordt gemaakt door cliënten. De drempel om de fiets te kunnen gebruiken wordt lager, omdat we de fiets nu bij De Sfinx kunnen stallen.”

Duofiets lenen

De duofiets wordt te leen aangeboden, net als een rolstoelfiets. Voor cliënten van zorgaanbieders en Icare is dit gratis. Particulieren betalen voor een rondje fietsen (een dagdeel) slechts een kleine bijdrage van € 2,-. Zij dienen dan wel zelf te zorgen voor een begeleider.
 
Lenen van de duofiets of rolstoelfiets kan op maandag en dinsdag en op donderdag en vrijdag. Reserveren kan telefonisch via tel. 06 1216 5037 (De Oase).
 
Het complete bericht is na te lezen op de site van Zeewolde Actueel