Voorzieningen

Het is belangrijk dat mensen die bij ons verblijven of wonen zo zelfstandig mogelijk de dagelijkse gang van zaken kunnen blijven uitvoeren. Daarom is er tal van voorzieningen aanwezig om dit mogelijk te maken. Zoals een winkel, een sfeervol plekje voor de lunch of een kopje koffie, maar ook kunt u de kapsalon (bij Coloriet Laarhof) of een kerkdienst bezoeken.

Atrium

In deze grote centrale ruimte bevindt zich het restaurant en kunt u terecht om gezellig een kopje koffie, thee of ander drankje te nuttigen. U kunt een kleine snack bestellen. In het atrium is WiFi aanwezig zodat u kunt internetten. Er zijn computers aanwezig, die de bewoners kunnen gebruiken. Er zijn verschillende knusse hoekjes gecreëerd waar u een spelletje kunt doen, een boek kunt lezen, of gewoon een praatje kunt maken.

Lees verder
Contactgegevens

T 0320 290909

Winkel

De winkel bevindt zich in het gebouw Laarhof, u kunt hier terecht voor kleine dagelijkse boodschappen. Is iets niet voorradig of u wilt iets apart bestellen, dan kan dit voor 15:00 uur bij de winkel zelf, de volgende dag is uw bestelling dan aanwezig. De winkel is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.  Ook op zondag kunt u hier terecht.

Grand café

Het Grand Café bevindt zich in Coloriet Laarhof en is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. U kunt hier terecht voor een kopje thee of koffie of andere drankjes. Als u iets te vieren heeft, kunt u ook terecht in het Grand Café, meer informatie hierover kunt u opvragen bij de Servicebalie.

Lees verder
Contactgegevens

T 0320 290909

Kapsalon

De kapsalon bevindt zich in Laarhof, u kunt hier terecht op afspraak. De kapsalon is geopend op werkdagen van 09:30 uur tot 12:30 uur en van 13:00 uur tot 16:00 uur. U kunt via 0320 290 909 vragen naar de kapsalon. U wordt dan doorverbonden.

Contactgegevens

T 0320 290909

Kerkdiensten

Twee keer per maand op zondagmiddag is er een kerkdienst in de centrale ruimte. In principe de 1e en 3e zondag. Deze dienst begint om 14:00 uur en is Staetezaal 1 en 2 en duurt ongeveer 40-45 minuten. De diensten worden per toerbeurten geleid door de verschillende kerken vanuit Lelystad of door geestelijk verzorgers van Coloriet. Iedereen is van harte welkom, dit geldt ook voor familieleden van bewoners en overige belangstellenden.

Bekijk hier de informatiefolder ‘Praktische zaken │ Geestelijke verzorging in Coloriet Laarhof en Coloriet Laarstaete’.

Lees verder

Pedicure

De pedicure komt bij de bewoners op kamer voor voet behandeling. U kunt hiervoor een afspraak maken via de zorgmedewerkers.