Zorg aanvragen Direct contact
360° virtuele rondleiding

Woonzorgcentrum in Zeewolde

Coloriet de Sfinx is een woonzorgcentrum in het centrum van Zeewolde. Afhankelijk van uw situatie en mogelijkheden kiest u de zorg die bij u past. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt.

Uw eigen dorp
Wij bieden u zorg, ondersteuning of een dagbesteding aan in uw eigen dorp en zoeken in samenspraak met u naar oplossingen voor de best mogelijke zorg en behandeling. Wij luisteren goed naar u wensen en behoeften en geven u de ondersteuning waar nodig is. Coloriet de Sfinx is vrij toegankelijk voor iedereen die er woont, op bezoek komt of gebruik maakt van onze diensten. Het zorgsteunpunt heeft een kleurrijke tuin en is op steenworp afstand te vinden van winkels, goede openbaar vervoervoorzieningen, een mooi aangelegd park en het Wolderwijd.

Als buurtbewoner kunt u dus bij ons terecht voor gezelligheid, maar wij bieden ook zorg bij u thuis. Op die manier kunt u zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. U leest hier meer over onder onze zorgdiensten.

Uitbreiding Coloriet de Sfinx

Coloriet de Sfinx is uitgebreid met een derde en een vierde vleugel. Er zijn 28 reguliere huurappartementen en 16 zorgappartementen gerealiseerd; deze 16 zijn bedoeld voor mensen met dementie. De zorg in die appartementen wordt geleverd door Coloriet. Dankzij de uitbreiding kunnen Zeewoldenaren die intensievere zorg nodig hebben, in Zeewolde blijven wonen. 

Stichting de Sfinx

Vanaf 14 maart 2016 is Stichting de Sfinx een feit. De stichting is opgericht om al datgene te kunnen doen dat in het belang is van de leef- en woonkwaliteit van de bewoners van Coloriet de Sfinx in Zeewolde. Lees meer over Stichting de Sfinx.

Kenmerken

  • Zorgsteunpunt
  • Begeleid wonen De Scarabee
  • Dagopvang De Oase
  • 8 plaatsen

Faciliteiten

  • Tuin
  • Diverse activiteiten

Expertise

  • Dementie