Search
Generic filters
0320 290 508

Manager plan- en flexbureau

Hebben het samenstellen van werkplanningen het opzetten van een flexbureau geen geheimen voor jou? Heb je daarnaast lef, puzzeltalent en durf je een tikkeltje eigenwijs te zijn? Dan bieden wij jou deze uitdagende functie bij Coloriet!

28- 32 uur per week / Coloriet Dronten, Lelystad en Zeewolde

Jij bent een inspirerende en enthousiaste leidinggevende die jouw collega’s coacht vanuit onze visie “het leven is van jou”. Zelforganisatie is hierbij een belangrijk onderdeel. Jij bent het aanspreekpunt voor alle planners en medewerkers binnen het plan- en flexbureau van de vijf locaties. Een goede dagelijkse gang van zaken valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Jij bent zichtbaar en benaderbaar voor alle collega’s.

Jij hebt een duidelijke visie op de inrichting en uitvoering van het plan- en flexbeleid, waarbij ook de werving en selectie van flexmedewerkers in de toekomst een onderdeel zal zijn . Daarnaast stuur je de planners aan van de locaties,  waarbij de zorgbehoefte van onze cliënten centraal staan en de planning hierop is afgestemd.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven leidinggevende die mee kan denken hoe wij onze dienstverlening als plan- en flexbureau kunnen inrichten, verbeteren en optimaliseren. Daarnaast denk je ook aan beleid, wet- en regelgeving en procedures. Een goede samenwerking met andere afdelingen en de hoofden Zorg en Welzijn en locaties binnen Coloriet zijn hierbij vanzelfsprekend. Jouw enthousiasme en probleemoplossend vermogen maakt het samenwerken met jou leuk!

Bekijk de hele vacature >>>

Vacatures zorg coloriet