Search
Generic filters
0320 290 508

AIOS/Basisarts opleidingsplek

Ben jij basisarts, wil of ga jij de opleiding volgen tot specialist ouderengeneeskunde en ben jij op zoek naar een enthousiaste en innovatieve organisatie waar jij je stage kunt volgen? Lees dan snel verder want Coloriet heeft de mogelijkheid tot het begeleiden van een: 

26 - 36 uur per week / Coloriet Advies- en Behandelcentrum in Dronten, Lelystad en Zeewolde

Heb je ambitie om door te groeien binnen de ouderenzorg dan is het mogelijk om, in samenwerking met Stichting Beroepsopleiding Huisartsen (SBOH), te starten met de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. SBOH is de werkgever van specialisten ouderengeneeskunde in opleiding en financiert de gehele opleiding. De organisatie verzorgt, met collega-organisaties in de regio, je stages. De opleiding tot specialist ouderengeneeskunde is een voltijdstudie van drie jaar, inclusief stages.

De start van de opleiding is september  2022 en het onderwijs wordt gegeven bij Gerion in Amsterdam. Wij bieden jou de mogelijkheid om jouw stage bij ons te volgen. Ben je voornemens om met de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde te starten per 1 september, dan kun je bij ons vast aan de slag met een tijdelijk contract in de functie van basisarts. Zo leer je alvast jouw bewoners en cliënten kennen en kun je met een kickstart beginnen aan de opleiding.

Je participeert actief in de vakgroep, bijvoorbeeld: met het presenteren van onderzoek en het bespreken van verschillende casuïstiek. Je leert wat je moet leren en je wordt als volledige collega gezien, in onze vakgroep vinden we het belangrijk dat je een weerbare, betrokken specialist wordt.

Je komt te werken in een regio waarin we intensief en op een vooruitstrevende wijze samenwerken aan duurzame medische zorg. We wisselen kennis uit, maken gebruik van elkaars expertise en zoeken steeds naar vernieuwing en innovatie in het vakgebied. Je werkt daarbij nauw samen met verschillende specialismen, zowel binnen de medische vakgroep als ook daarbuiten.

Bekijk de hele vacature >>>

Meer info medische vakgroep Coloriet >>>