Coloriet de Sfinx

Woonzorgcentrum in Zeewolde

Coloriet de Sfinx is een woonzorgcentrum in het centrum van Zeewolde. Afhankelijk van uw situatie en mogelijkheden kiest u de zorg die bij u past. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt. Zowel in de bestaande appartementen als in onze uitbreiding in appartementencomplex Gizeh.

Uw eigen dorp

Wij bieden u zorg, ondersteuning of een dagbesteding aan in uw eigen dorp en zoeken in samenspraak met u naar oplossingen voor de best mogelijke zorg en behandeling. Wij luisteren goed naar uw wensen en behoeften en geven u de ondersteuning waar nodig is. Coloriet de Sfinx is vrij toegankelijk voor iedereen die er woont, op bezoek komt of gebruik maakt van onze diensten. Het woonzorgcentrum heeft een kleurrijke tuin en is op steenworp afstand te vinden van winkels, goede openbaar vervoervoorzieningen, een mooi aangelegd park en het Wolderwijd.

Als buurtbewoner kunt u dus bij ons terecht voor gezelligheid, maar wij bieden ook zorg bij u thuis. Op die manier kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen. U leest hier meer over onder onze zorgdiensten.

Uitbreiding naar Gizeh

Coloriet de Sfinx breidt uit naar appartementencomplex Gizeh. Dit pand wordt gebouwd door Woonpalet en gaat bestaan uit 33 reguliere huurappartementen voor 55-plussers. Voor mensen met dementie komen er 2 woongroepen met samen 16 zorgappartementen, waar Coloriet de zorg levert. De namen van de nieuwe woongroepen zijn: Mimosa en Tamarisk. Dankzij de uitbreiding kunnen Zeewoldenaren die intensievere zorg nodig hebben, in Zeewolde blijven wonen. 

Blijf op de hoogte van onze bouwupdates: 

Bouw appartementencomplex Gizeh gestart
Samenwerkingsovereenkomst nieuwbouw Coloriet en Woonpalet getekend
> Intentie nieuwe zorgappartementen in Zeewolde
Uitbreiding de Sfinx opgeleverd

Kenmerken

  • Zorgsteunpunt
  • Begeleid wonen De Scarabee
  • Dagopvang De Oase
  • 8 plaatsen

Faciliteiten

  • Tuin
  • Diverse activiteiten

Expertise

  • Dementie