Stichting de Sfinx

Stichting de Sfinx is van mening dat ook ouderen in Zeewolde meetellen en van waardevolle betekenis zijn voor de samenleving.

Hoofddoel van Stichting de Sfinx is om al datgene te doen dat in het belang is van de leef- en woonkwaliteit van de bewoners van Coloriet de Sfinx in Zeewolde. Wij helpen daarom graag om het welzijn van ouderen te stimuleren. Juist deze extra’s maken het leven zonniger en aangenamer!

Maar dit kunnen wij niet alleen, daar hebben wij uw hulp en steun bij nodig! Door donateur, gulle gever of (eenmalige) sponsor te worden van Stichting de Sfinx kunt ook u een bijdrage leveren en maakt u het verschil voor onze ouderen in Zeewolde! Klik op de onderstaande link en word donateur van Stichting de Sfinx.

Ja, ik word graag donateur van Stichting de Sfinx

Stichting de Sfinx bedankt iedereen, mede namens de bewoners van Coloriet de Sfinx, voor de bijdrage aan de realisatie van de inrichting van de woonruimtes en tuin van De Sfinx. 

Klik hier voor volledige weergave van de dankbrief.

Stichting de Sfinx is volkomen onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Dit betekent dat haar bijdragen volledig ten goede komen aan de voorzieningen/activiteiten voor de bewoners van Coloriet de Sfinx. De bestuurders krijgen ook geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

  • Voorzitter: vacant
  • Secretaris: Mevrouw M. Abels - Ten Haaf
  • Penningmeester: De Heer J.J. Abels 

Mocht u meer informatie over Stichting de Sfinx willen, dan kunt u per e-mail contact opnemen via onderstaand e-mailadres. Wij staan u graag te woord.

Stichting de Sfinx
Twickel 37
8226 RW LELYSTAD 

E-mail: stichtingdesfinx@gmail.com
KvK: 65566017
Bank: NL65 RABO 1516 1595 19
RSIN: 856164689

Voor onze doelstelling kunt u het beleidsplan van Stichting de Sfinx lezen.

Lees meer over de oprichting van Stichting de Sfinx.

De stichting is door het ministerie van Financiën erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De ANBI-status maakt giften fiscaal aftrekbaar, zowel voor de inkomsten als voor de vennootschapsbelasting, conform de geldende voorschriften van de Belastingdienst. Meer informatie over deze regeling vindt u op de website van de belastingdienst.

Publicatie Jaarrekening 2016

Publicatie Activiteitenoverzicht 2016