Kernwaarden

Bij Coloriet hebben we uw wensen en welzijn voor ogen. Dat laten we dagelijks zien door samen kleur te geven aan het leven, waarbij we zes kernwaarden centraal hebben staan.

Wij zijn toegankelijk
De medewerkers van Coloriet zijn open en makkelijk benaderbaar voor cliënten en collega’s.

Wij zijn vooruitstrevend
Bij Coloriet staan we open voor nieuwe ideeën die ons helpen om toekomstgericht te werken. In iedere medewerker van Coloriet ontmoet je een leergierige professional die graag nieuwe dingen ontdekt om op een slimme manier een bijdrage te leveren aan een waardevol bestaan voor onze cliënten. Met onze mensen, nieuwe technieken en methodes maakt dit ons de zorginstelling van de toekomst.

Wij zijn eigenwijs
Onze medewerkers zetten hun talenten op unieke en eigen wijze in binnen de organisatie. Bij Coloriet werken vakvrouwen. Zij tonen lef in de uitvoering van hun  werk door op verantwoorde wijze ook buiten de gebaande paden te gaan.

Wij zijn vakbekwaam
Bij Coloriet werken toegewijde professionals. Onze medewerkers vinden het belangrijk om deskundig en bekwaam te zijn. Zij staan voor een gedegen en stabiele aanpak van hun werkzaamheden, iedereen doet wat hij / zij zegt. Op onze medewerkers kun je rekenen.

Wij zijn ondernemend
De medewerkers van Coloriet zijn energiek en tonen daadkracht in hun werk. Zij nemen vastberaden besluiten en zetten hun creativiteit in om op zoek te gaan naar nieuwe of andere mogelijkheden. Wij zijn elke dag, samen met onze collega’s, vrijwilligers, mantelzorgers op zoek naar slimme oplossingen die het leven makkelijker en aangenamer maken.

Wij zijn verbindend
Onze medewerkers zijn betrokken bij cliënten, collega’s en de organisatie en hebben respect voor iedere gesprekpartner. Wij leven ons in de cliënt in.  Op een persoonlijke en empathische wijze maken wij verbinding om samen te gaan voor een (nog) beter resultaat rekening houdend met de zorg die de cliënt wenst.