Zij-instroom bij Coloriet College

Toe aan iets anders? Wil je meer kunnen betekenen voor anderen? Volg dan het zij-instroom traject (BBL) van Coloriet College. Je kunt meteen aan het werk naast je opleiding. Binnen twee jaar heb je twee diploma's. De perfecte start van je nieuwe loopbaan in de zorg!

Docenten geven les op de locaties van Coloriet. Het voordeel daarvan is dat ze kunnen inspelen op de dagelijkse praktijk. Heeft iemand bijvoorbeeld vragen over fysieke belasting vanuit de praktijk, dan spelen we daar op in.

Wij zijn heel blij met zij-instromers. Alleen al om wie zij zijn en met hun levenservaring kunnen zij al snel wat betekenen voor onze bewoners. Jij ook?

Interesse in zij-instroom

In mei starten we met een nieuwe groep in samenwerking met ROC Friese Poort. De inschrijvingen hiervoor zijn helaas gesloten. Ben jij geïnteresseerd in de opleiding, laat het dan ons weten! Neem gerust contact op, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

Vragen kun je natuurlijk altijd stellen via colorietcollege@coloriet.nl. Of app Danielle Meijer, Praktijkopleider Leren en Ontwikkelen: 06 12 57 72 39.