Revalidatiezorg

Revalideren na een ziekenhuisopname? Dat kan bij Coloriet. Wij hebben een gespecialiseerde afdeling waar wij kwalitatief goede zorg bieden. Met een team van deskundige behandelaren om u heen. Voor iedereen die in de gemeente Dronten, Lelystad of Zeewolde woont, of in nabijheid van familie wil herstellen.

'Wij stimuleren onze cliënten om zoveel mogelijk zelf te doen. Met als doel: zelfstandig naar huis! Naar je eigen vertrouwde omgeving.'

Wanneer revalidatie?

Het kan zijn dat u na een ongeval of operatie tijdelijk niet thuis kunt wonen en revalidatie nodig heeft. Bijvoorbeeld bij een gebroken heup. Of u heeft te maken met een andere ingrijpende verandering op uw leven zoals een hersenbloeding, hartinfarct of acute klachten rondom COPD. Op de eerste etage van Coloriet Laarstaete bieden wij u innovatieve begeleiding. Op deze locatie hebben wij ook een volledig ingerichte oefenzaal, een ergokeuken en tuin met oefensituaties.

Persoonlijk hersteltraject

Onze gespecialiseerde behandelaren, met als eindverantwoordelijke de specialist ouderengeneeskunde, bepalen samen met u uw persoonlijke hersteltraject. Alle dagelijkse handelingen die u hier doet zijn gericht op uw herstel. Uw wens staat centraal en wij zijn er om u te begeleiden om het optimale uit u zelf te halen. Soms is het niet mogelijk om uw gewenste doelen te behalen. Dit hoeft geen belemmering te zijn voor uw terugkeer naar huis. We kijken samen met u wat daar voor nodig is. 

Team van specialisten vanaf dag één

De zorgmedewerkers van onze afdeling zijn gespecialiseerd in revalidatie. Samen met het behandelteam bieden zij een revalidatie die bij u past. Met u bepalen zij de revalidatiedoelen, zodat we vanaf dag één kunnen werken aan uw herstel.

Volg Coloriet Revalidatie
Meer informatie
Contact