Opleidingen en stages

Wij bieden jaarlijks zo'n 300 stageplaatsen op het gebied van zorg, welzijn, horeca, facilitaire dienst, ict en (para) medische beroepen. Ben jij gemotiveerd om bij ons verder te groeien in jouw vakvrouwschap/vakmanschap en bij te dragen aan de zorg voor onze bewoners en cliënten? Dan ontmoeten wij je graag.

Praktijkervaringsplaaten

Tijdens de MBO-opleiding verpleegkunde bij een ROC, ga je in het eerste jaar ervaring opdoen bij mensen die complexe zorg nodig hebben. Bij ons kun je deze ervaring opdoen op onze verschillende locaties via een praktijkervaringsplaats. 

Interne scholing

Heb je een afgeronde zorgopleiding gevolgd en wil je je verder ontwikkelen? Wij onderzoeken graag met jou de mogelijkheden voor een doorscholing. Uiteraard gaan wij er van uit dat jij het als professional belangrijk vind om je deskundig,- en vakbekwaamheid te onderhouden. Daarvoor bieden wij je een actueel opleidingsaanbod via onze e-learning modules. Ons aanbod in de e-learning varieert van beroepsgerichte scholing en communicatietrainingen tot persoonlijke ontwikkeling en omgaan met social media.

Erkend leerbedrijf

Met zo'n 300 leerplaatsen is Coloriet als erkend leerbedrijf aangesloten bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Wij bieden erkende leer- en stageplaatsen op het terrein van zorg, welzijn, paramedische beroepen, horeca, ict en facilitaire dienstverlening. Door deze erkenning ben jij verzekerd van een kwalitatief goede stage- of leerplek.

Stages

Coloriet biedt jaarlijks zo'n 300 stageplaatsen voor studenten op mbo of hbo niveau. Onze stageplaatsen variëren van zorgfuncties tot functies in de administratie, ict of facilitair. Ook fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en artsen kunnen hier stage lopen.

Je kunt een stageplaats uitsluitend aanvragen via het stageformulier.

Begeleiding

Tijdens de stage heb je een werkbegeleider met wie je regelmatig samenwerkt. Deze werkbegeleider beoordeelt ook je functioneren, samen met je stagebegeleider van school. Daarnaast heb je contact met de praktijkopleiders over praktische zaken, zoals je stageovereenkomst en je stagevergoeding.

Vergoeding

Je ontvangt tijdens je stage een stagevergoeding volgens de CAO VVT. Om dit bedrag te ontvangen, lever je zes weken van te voren een aantal formulieren in en een kopie van je ID of paspoort. Deze formulieren ontvang je van de school.

Stageformulieren

Wanneer je een stage overeenkomst met Coloriet hebt, dan graag de volgende formulieren invullen.

1.Loonheffingsformulier 

2.Stagiare opgave gegevens t.b.v. personeelssysteem