Coloriet als organisatie

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Lelystad, Dronten en Zeewolde. Met meer dan 1100 cliënten en hun familieleden, ruim 1000 medewerkers en 500 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven.
 
Met onze gespecialiseerde zorg kunnen mensen die revalideren, chronisch ziek zijn of dementie hebben zo lang mogelijk leven op de manier waarop zij dat willen. Coloriet biedt wijkzorg in de gemeente Lelystad, Dronten en Zeewolde en heeft 3 woonzorgcentra, een verpleeg- en behandelcentrum, een zorgsteunpunt en 3 zotelaccommodaties.
 
Vernieuwen zit ons in ons bloed. Onze gepassioneerde (zorg-) medewerkers werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar oplossingen, om cliënten de beste zorg te kunnen bieden. Van eenvoudige hulp tot de meest ingewikkelde zorgvraag: bij ons krijgt iedereen een deskundig en toereikend antwoord.
 
Niemand wil afhankelijk worden van zorg. Het liefst worden we allemaal gezond oud. Het is belangrijk te weten dat als je toch te maken krijgt met een ziekte, dat er een specialist is waar je terecht kunt en die je helpt, zodat je er zo min mogelijk hinder van ervaart.
 
Samen met cliënten, hun familie, mantelzorgers en vrijwilligers gaan wij op zoek naar kleurrijke oplossingen die het leven waardevol blijven maken. Dit kan van alles zijn. Van het organiseren van een wekelijks uitje naar de markt, uitslapen als je daar zin in heeft tot aanpassingen bij je thuis waardoor je zelfstandig kunt blijven wonen. Onze cliënten houden zelf de touwtjes in handen. Het leven is van jou!

> Meer informatie over Coloriet als organisatie