...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet Festival programma

Dit jaar bestaat Coloriet 21 jaar en dat vieren we samen met jou! Op vrijdagavond 2 september is het van 19.30 - 00.00 uur groot feest in De Meerpaal voor alle collega's en vrijwilligers. Maar wat is er dan te doen?

Coloriet Festival 'kleurt je avond!'

Het thema deze avond is: Coloriet Festival ‘kleurt je avond!’ Dat begint al bij de deur. Op vertoon van je toegangsbewijs krijg je een Coloriet festivalbandje en word je feestelijk welkom geheten. Daarna is het tijd voor een flitsende opening en muziek! De hele avond kunnen jullie genieten van een muzikale band op het podium. En wie weet ontvang je een waar gemeend compliment van een van de complimentenmeisjes die rondlopen.

Say cheese!

Even wat anders? Ga gezellig met elkaar op de foto in de photobooth en neem de foto mee als aandenken aan het Coloriet Festival. Ben je toe aan wat beweging? Ga dan de strijd aan met collega’s bij de pop-up pingpong tafel of de Twister Box!

Lalalalaaa

In de kleine theaterzaal vind je een heus karaoke festivalplein. Of je nu kunt zingen of niet, iedereen kan meedoen! Liever niet zingen, maar wel de sfeer proeven? Dan neem je gewoon plaats op het plein om van de gezelligheid te genieten. Zolang je maar plezier hebt!

Natuurlijk denken we ook aan een hapje en een drankje op deze feestelijke avond met een mini foodfestival. Wat dacht je van een lekkere hamburger, friet en een regenboogquiche. Of ga op de gezonde toer in de fitfoodcorner met een groentewrap of je eigen samengestelde salade. Er is voor ieder wat wils!

Festival outfit

We vinden het leuk als je jezelf lekker kleurrijk uitdost. Denk aan felle kleuren, festivalhoedjes, glitters, gekke items…. Je mag helemaal los! Nu het festivalseizoen in volle gang is kun je natuurlijk ook ideeën opdoen van de beelden die je daarvan voorbij ziet komen. Wat wordt jouw festival outfit?

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?